Hirdetés

Nézzünk bele együtt a Crysis Remastered Trilogyba!

|

A mai livestreamben EndreMan esik neki PS5-ön a Crysis Remastered Trilogynak.

Hirdetés

Sok régi Crysis-rajongó várta már a Crysis Remastered Trilogy megjelenését még akkor is, ha az első trailer nem mosott el mindenkit, és némi kényszerű csúszással is szembesülnünk kellett. Az újrakevert trilógia mindenesetre itt van, ma pedig egy élő adásban ki is fogjuk próbálni.

Általában péntekente szoktak jelentkezni menetrendszerinti streamjeink, most viszont kivételesen szombatra csúszott a móka.

Hirdetés

Egészen pontosan 18 órakor indul majd az élő adás (minimális csúszás persze bármikor elképzelhető), a Crysis Remastered Trilogyt pedig ezúttal EndreMan fogja kipróbálni PlayStation 5 konzolon.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)