Hirdetés

Nézzünk bele együtt a Marvel's Guardians of the Galaxybe!

|

Ma végre megjelent a Marvel's Guardians of the Galaxy, így immár semmi sem tarthat vissza bennünket a játéktól.

Hirdetés

Természetesen hamarosan jelentkezünk majd Marvel's Guardians of the Galaxy tesztünkkel is, de sajnos ezúttal nem kaptunk kulcsot a játékhoz már megjelenés előtt, így mi is csak ma vetettük rá először magunkat.

Sőt, Kaci egészen pontosan ma délután, egy élő adásban fogja először elvinni egy próbakörre a Galaxis Őrzőinek új kalandját.

Hirdetés

Pontban 17 órakor kezdünk, a stream a már megszokott módon nagyjából 2 órán át fog tartani. Nyugi, nem marad el pénteki adásunk sem (a múlt héten a GameNight miatt történt meg ez a kivételes eset), ráadásul valami igazán különlegessel készülünk halloweenre, ennek részleteivel hamarosan jelentkezünk.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)