Hirdetés

Nézzünk bele együtt a Rainbow Six Extractionbe!

|

A GameStar különítménye már a megjelenés előtt beleveti magát a Rainbow Six Extractionbe.

Hirdetés

Alig pár nap múlva érkezik a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction (leánykori nevén Rainbow Six Quarantine), nekünk pedig lehetőségünk nyílt arra, hogy a január 20-i megjelenés előtt, már ma este megmutassuk nektek a játékot. 

Éppen ezért a GameStar saját osztaga, vagyis Kaci, Paca és EndreMan csatába indulnak, és megpróbálják likvidálni az idegen hordákat. Senkit sem hagyunk hátra, ha valamelyik operátor a földre kerül, akkor később a srácok biztosan ki fogják menekíteni őt - ez ugyebár a játék egyik érdekes mechanikája miatt elengedhetetlen.

Hirdetés

Az adás pontban 18 órakor fog kezdődni, remélhetőleg a szerverek is úgy akarják majd, hogy minden rendben menjen. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)