Hirdetés

Nézzünk bele együtt a Warhammer 40,000: Darktide-ba!

|

A mai adásban a Warhammer 40,000: Darktide bétáját viszi el egy körre Kaci.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Warhammer 40,000: Darktide, a játék előrendelői viszont még a hivatalos start előtt belekukkanthatnak a bétába. A mai livestreamben mi is pontosan így fogunk tenni, Kaci próbálja majd ki a Darktide-ot PC-n. A játék alapkoncepciója ismerős lesz a Fatshark munkásságának rajongóinak, hiszen pepitában ugyanazt a játékmenetet kapjuk, amit anno a két Warhammer: Vermintide epizódban, csak ezúttal a sc-fi Warhammer univerzumba helyezték át a kooperatív kalandokat.

Érdemes megjegyezni, hogy a Darktide sztoriját az a Dan Abnett írta, akit nem kell bemutatni a Warhammer könyvek olvasóinak. A játékosok az inkvizíció ügynökeit alakítják (ezúttal tehát nem űrgárdisták leszünk), akiknek az Atoma Prime nevezetű bolygón akad dolga, itt kell felderíteni egy lehetséges káoszfertőzést - és nem túl nagy meglepetés, hogy a káosz erői tényleg megvetették itt a lábukat.

Hirdetés

Az adás a megszokottnál picivel korábban 16 órakor fog kezdődni és nagyjából egy órán át tart majd a tervek szerint. 

Ha máskor sem szeretnétek lecsúszni az élő adásokról és a többi videóról, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)