Hirdetés

Nézzünk bele együtt az F1 22-be!

|

Kaci a legújabb livestreamünkben a Codemasters és az EA új játékát, az F1 22-t próbálja ki.

Hirdetés

Több héten át EndreMan jelentkezett a GameStar élő adásaival, mivel elejétől a végéig lenyomta a The Quarryt. Most viszont visszatér Kaci, és az interaktív horror-kaland után egy teljesen más műfajban fogunk megmerítkezni. A mai livestreamben ugyanis az F1 22 kerül elő.

A játékot ugyebár a 2021 óta az Electronic Arts alá tartozó Codemasters készítette, és ez az első játéka, melynek teljes fejlesztése már az új munkakörnyezetben zajlott. 

Hirdetés

Ha ti is annyira kíváncsiak vagytok arra, hogy mit villant idén a Codemasters csapata, mint mi, akkor ma 17 órakor kell a GameStar Hungary YouTube-csatorna felé vennetek az irányt. Előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd az adás.

Ha nem szeretnétek lecsúszni a legújabb streamjeinkről, akkor erősen javallott feliratkozni a csatornánkra, illetve benyomni a csengettyűt is. Ha támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van, köszönünk szépen minden ilyen kedvességet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)