Hirdetés

Nézzünk bele együtt az új Saints Row-játékba!

|

Ma EndreMan próbálja ki élő adásban a legújabb Saints Row játékot.

Hirdetés

Két élő adással is jelentkezünk ma, hiszen este Hunter streameli majd a gamescom: Opening Night Live-ot, előtte viszont még EndreMan is beugrik, aki az új Saints Row rebootot fogja kipróbálni. Maradjunk annyiban, hogy nem lett túlzottan fényes a játék, ez kiderült Paca tesztjéből is. Ettől még persze egy próbát mindenképp megér.

Előreláthatólag 16 órakor fogunk kezdeni és nagyjából két órán át pörög majd a 2022-es Saints Row. 

Hirdetés

Ha pedig lepörgött ez az adás, 19:50 környékén indul a fentebb említett Opening Night Live közvetítés. Tartsatok velünk mindkét livestreamben!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni egyetlen egy élő adásunkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, és nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kaphatok a friss videókról. Ha támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - végtelen hála jár nektek, ha így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)