Hirdetés

Nincs még egy ilyen gyönyörű gyűjtői kiadás - Ni No Kuni II King's Edition Unboxing

|

Nemcsak a játék, hanem a gyűjtői kiadás is fantasztikusra sikeredett.

Hirdetés

Bár a március elsősorban a Sea of Thieves és a Far Cry 5 megjelenésétől volt hangos, a napokban debütált a No No Kuni II is, ami azonnal rabulj ejtette a JRPG rajongókat.

Hirdetés

A Namco Bandai játékának gyűjtői változatával meg is lepett minket a magyar forgalmazó, és bizony igencsak meglepődtünk a hatalmas doboz láttán. Az állunk azonban akkor esett le igazán, amikor kiderült, hogy mi minden került a King's Edition névre keresztelt csomagba. Engedjétek meg, hogy Paca egy videóban mutassa ezt meg:

Egy másik méretes gyűjtői is árválkodik még az asztalon, amit hamarosan megmutatunk. Ha nem akartok lemaradni, feltétlen iratkozzatok fel a csatornára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)