Hirdetés

Nicolas Cage életútja sokkal több, mint pár kósza mém és az akciós DVD-s kosár

|

Videóban göngyölítettük fel Nicolas Cage pályáját, ami egészen kiváló filmekkel is bőven tele volt szórva.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című új mozi (melyben a színész saját magát alakítja) juttatja majd vissza az egykor még Oscar-díjjal is jutalmazott, majd menthetetlennek tűnően a középszerű akciófilmek posványában rekedt Nicolas Cage-et a csúcsra.

Az alábbi videóban Cage (születési neve szerint Nicolas Kim Coppola) teljes eddigi pályáját lepörgetjük, és kiemeljük belőle az összes olyan fontos filmet, amit mindenképpen pótolnotok kell, ha esetleg eddig még kimaradt volna. 

Hirdetés

Cage ugyanis egészen emlékezetes filmekkel is megajándékozott bennünket, nem csak olyan büntetésnek is felérő szörnyűségekkel, mint például a A szellemlovas 2 - A bosszú ereje.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)