Hirdetés

Videóban is elmeséljük, miért lett műfaja egyik legjobbja a Nioh 2

|

A Team Ninja megcsinálta: a Nioh 2 minden szinten több és jobb, mint a 2017-es első rész volt. Részletes videotesztünkből kiderül, miért is annyira élvezetes akár ezerszer is meghalni ebben a játékban.

Hirdetés

Írott formában már beszámoltunk nektek a Nioh 2-ről, a Team Ninja játéka azonban annyira remek lett, hogy mindenképpen érdemes egy külön videóban is foglalkozni vele, úgyhogy csapjunk is bele, videotesztben sorra vettük, milyen sarkalatos pontok mentén lépett szintet a folytatás a 2017-es első részhez képest.

Hirdetés

Yokai anya és emberi apa néma gyermekeként vágunk neki a dark fantasy köntösbe bújtatott Japánnak, ahol temérdek emberi és démoni ellenfél, és legalább ennyi halál is vár ránk, de mindez csak arra szolgál, hogy tökéletesen elsajátítsuk a Nioh 2 mesteri harcrendszerét. A lehetőségek szédítőnek tűnnek, de ti is hamar rá fogtok érezni a játék mechanikáira. Bökjetek rá a nagy Play gombra, és máris világossá válik, miért is annyira zseniális a Nioh folytatása. 

További videotesztekért és egyéb videókért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatonrára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)