Hirdetés

A Yokai Mór poén volt már? - Nioh GameStart 2. rész

|

Ma egy újabb Nioh epizóddal jelentkezik a GameStart sorozat, melyben Gócza és Chavalier megküzdenek egy boss-szal, aki valójában nem is az.

Hirdetés

Reméljük nem maradt ki sem az első rész, sem a Monkey Island longplay 2. része, és készen álltok egy újabb videóra tőlünk. Ma a Nioh folytatását hoztuk.

Végigjátszani ugyan nem fogjuk a játékot, de az első bossig elmegyünk, hogy megmutassuk, miről is szól. A mai adásban a bóklászás mellett sok az akció és a magyarázás is, érdemes végignézni, ha szeretnétek megismerni a Nioht, és megnézni, hogyan játssza ezt egy gyakorlott, megtört profi, aki minden haját kitépte már.

Iratkozzatok fel, hamarosan jövünk a következő résszel és más GameStart adásokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)