Hirdetés

De miért ilyen nehéz az első boss?! - Nioh GameStart 4. rész

|

Gócza és Chava elküzdötték magukat az első bossig, de az igazi kihívás csak most kezdődik. Vajon sikerül lenyomniuk, vagy Oryoki túl nagy falatnak bizonyul?

Hirdetés

Az egészségem megőrzése érdekében igyekszem távol tartani magam a Soulsborne játékoktól, így a Dark Souls 3-ból is inkább megnéztem egy végigjátszást. Erre a listára felkerült a Nioh is, ami hasonló módon bünteti a legapróbb hibákat is.

Szerencsére Góczát és Chavát nem ilyen fából faragták, ők hajlandóak újra és újra nekimenni egy bossnak. Jó, a WoW-os időkből én is ismerem az érzést, amikor hetekig napi 5 órában próbáljátok lenyomni ugyanazt az ellenfelet, de társaságban valahogy nem bosszantja fel magát az ember annyira. Lehet, hogy ez Góczáék titka?

Folyamatosan érkeznek a videók, érdemes feliratkozni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)