Hirdetés

Lenge öltözetű szamuráj - Nioh GameStart 1. rész

|

A sajtót és a játékosokat egyaránt ledöntötte lábukról a Nioh, így nem volt kérdés, hogy videós csapatunk ennek is nekiugrik. Persze most nem végigjátszás lesz, azért az durva lenne...

Hirdetés

A Team Ninja akciójátéka nagyon jól sikerült, ezt mi is, és a világ minden magazinja is elismerte. A Nioh egy különleges játék lett, így természetesen ezt is kipróbáljuk egy GameStart sorozat keretében.

Miközben EndreMan és Csirke a The Secret of Monkey Island trükkös párbajaival küzdenek, addig Gócza és Chavalier a szamurájnak állnak. A következő néhány rész során követhetitek a srácok kalandját, amíg bírják cérnával. Az első kontrollertörésnél vége a bulinak, de ezt persze csak én gondolom így, ti inkább nézzétek meg az első részt.

Ha nem akartok lemaradni egyik sorozatunk folytatásáról sem, akkor érdemes lesz megnyomni a feliratkozás gombot. Rengeteg remek videóval készülünk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)