Hirdetés

Novemberben maximális fordulatszámra kapcsol a játékipar

|

Kratos és Atreus kalandra indulnak a God of War Ragnarökben, elstartol a Warzone 2.0, és lesznek egyéb izgalmak is.

Hirdetés

Végre elérkezett az évnek azon időszaka, amelyre a nagy kiadók a legütősebbnek ígérkező címeket időzítik. November során megjelenik nem csak a Call of Duty: Warzone 2.0 érkezik meg, hanem az utóbbi idő talán túlzás nélkül legjobban várt játéka, a God of War Ragnarök is, melyben folytatódik Kratos és fia, Atreus története.

Az alábbi videóban persze nem csak róluk mesélünk nektek, hanem november pár egyéb fontos megjelenését is kitárgyaljuk. 

Hirdetés

Ti melyik novemberi játék megjelenését várjátok a legjobban? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Végtelen hála, ha esetleg így tesztek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)