Hirdetés

Nyolc órán át játszottunk az Assassin’s Creed Valhallával, videónk is van róla

|

Nemrégiben lehetőségünk nyílt kipróbálni az év egyik legjobban várt játékát, és nagyon szívesen visszamennénk még kalandozni az AC Valhalla világába.

Hirdetés

Az új konzolok egyik legütősebb nyitócíme lesz az Assassin's Creed sorozat új része, a Valhalla, ami folytatva az Origins által megkezdett utat, egy terjedelmes, tartalmas, nyílt világú akció-szerepjátéknak készül. 

A Ubisoft és a Cenega Magyarország jóvoltából Csirke nyolc órára elmerülhetett a vikingek világában, és nagyon jól érezte magát Eivor szerepében.

Hirdetés

Hogy mi tetszett neki, és mi volt az, amit nem kedvelt annyira, elolvashatjátok Assassin's Creed Valhalla előzetesünkben, vagy megnézhetitek az alábbi videót, amit Kaci narrál, és teljes egészében általunk rögzített pillanatokat tartalmaz a játékmenetből. Igyekeztünk megmutatni a különböző helyszíneket, harcokat, eseményeket, de természetesen ügyeltünk arra, hogy semmi fontosat ne spoilerezzünk el. 

Nagyon várjuk már, hogy november közepén még mélyebben belevethessük magunkat a kalandba, és átfogó tesztet írhassunk nektek róla. Addig is iratkozzatok fel a csatornánkra, jönnek még izgalmas tartalmak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)