Hirdetés

Oculus Go unboxing - kibontottuk az Oculus első önálló VR szemüvegét

|

Befutott az Oculus első olyan VR headsete, amihez nem kell se PC, se mobil. Lássuk, mi van a dobozban.

Hirdetés

A virtuális valóság elterjedésének egyik komoly korlátja, hogy az egyébként sem olcsó szemüvegek mellé még szükségünk van egy bivalyerős PC-re, vagy ha beérjük kevesebbel, akkor minimum egy csúcskategóriás okostelefonra.

Hirdetés

Az Oculus Go pontosan ezeket a gátakat hivatott áttörni, ugyanis elérhető áron kínál teljes értékű VR élményt, ráadásul úgy, hogy nincs szükségünk semmire, egyszerűen csak bekapcsoljuk a headsetet, és már élvezhetjük is a virtuális valóságot. A fejlesztők az egyszerűségre törekedtek, ennek köszönhetően a dobozt sem spilázták túl.

A következő videóban élesben is meg fogjuk nézni, hogy mit tud az Oculus Go. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)