Hirdetés

Oddworld: New 'n' Tasty stream - megmentjük a szolgákat!

|

Könnyed vasárnap délutáni kikapcsolódásként Kaci játszik egy keveset az e havi GameStar teljes játékával.

Hirdetés

Az Oddworld: Abe's Oddysee egy fantasztikus játék volt, és külön örülünk annak, hogy néhány éve a Just Add Water és az Oddworld Inhabitants Inc. még jobbá tette. Az Oddworld: New 'n' Tasty nem csak szebb, élvezhetőbb is lett az eredetinél.

Hirdetés

Ebben a hónapban ezt a többszörös díjnyertes játékot csomagoltuk a GameStar magazinhoz, de ha kell még egy kis győzködés, mert nem vagytok biztosak abban, hogy nektek való, nézzetek be a ma délután 17:00-kor induló streamünkbe, melynek keretében Kaci fogja pörgetni a játékot.

Egyébként pedig bátran nézzetek körül a csatornánkon, akad tartalom bőven, egy részüket még simán megnézhetitek az indulásig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)