Hirdetés

10 Oscar-győzelem, aminek szintén örültünk volna 2020-ban

|

Elmerengtünk azon, hogy a remek díjazottak mellett kik érdemelhettek volna még aranyszobrokat a 2020-as Oscar-gálán.

Hirdetés

Valamit be kell vallanunk, srácok: az idei Oscar-gála előtt elhatároztuk, csinálunk egy videót arról, hogy szerintünk kiket kellett volna díjaznia az Akadémiának. Erre hétfőn hajnalban váratlan dolog történt, az Élősködők letarolta a teljes díjátadót, mi pedig sorra bólogattunk az Oscar-szavazók legtöbb döntése után. Ha a show nem is minden tekintetben, de a díjazottak névsora prímán alakult (és nyilván ez a fontos igazából), így majdnem le is fújtuk a projektet.

Hirdetés

Persze csak-csak felderengett bennünk néhány név meg cím, melyeket örömmel jutalmaztunk volna aranyszoborral, és bánjuk is, hogy nem sikerült mindenkit jelölni vagy díjazni. Elmerengtünk hát a dolgon, így végül csak megszületett a lista: összeszedtünk nektek 10 olyan álomgyőzelmet, melynek szintúgy örültünk volna az idei Oscaron. Teljesen szubjektív listáról van szó természetesen, lent a kommentek között most is várjuk a ti véleményeiteket, nyugodtan meséljetek arról, mely szobor szerintetek kinek járt volna. 

Érdemes feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára, folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak az elkövetkező napokban is: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)