Hirdetés

Ők vadásztak a 66-os parancsot túlélő jedikre

|

Ezúttal a Star Wars birodalmi inkvizítorairól mesélünk nektek, összeszedtük az összes ismert inkvizítort, még azokat is, akiknek a nevét sem tudjuk.

Hirdetés

A 66-os parancsot túlélő jedikről már meséltünk nektek egy külön cikkben, illetve videóban is, nemrég pedig a rájuk vadászó birodalmi inkvizítorok teljes listáját állítottuk össze - már persze azokét, akiket eddig megismerhettünk a képregényekből, sorozatokból és videojátékokból. Úgy éreztük a téma van annyira fontos, hogy egy magyarázó videót is szenteljünk neki. 

Hirdetés

Most tehát azt nézhetitek meg, kik is voltak azok az inkvizítorok, a Birodalom regnálásának kezdeti időszakában szinte az összes renegát jedit sikeresen felkutatták és kivégezték. Szó esik propellerként pörgő különleges fénykardjukról, titkos bázisukról, és persze eltökélt vezetőjükről, a főinkvizítorról is. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni legújabb videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)