Hirdetés

Ők váltják a megszokott Bosszúállókat?

|

Legújabb magyarázó videónkban arról mesélünk, miért lehet Young Avengers a következő Bosszúállók film, és hol találkozhatunk először ennek a csapatnak a tagjaival.

Hirdetés

Nemrég cikk formájában már olvashattatok arról, szerintünk miért is lesz majd egy jövőbeli Young Avengers mozi a Marvel immár ötödik Bosszúállók filmje, illetve azt is összeszedtük, hogy a tinihősökből álló csapat egyes karakterei mely MCU filmekben vagy épp Disney+-os sorozatokban debütálhatnak. 

Az efféle anyagok szinte kiáltanak azért, hogy videós magyarázó is készüljön belőlük, így természetesen nem hagytuk ki ezt a lehetőséget. Alább tehát egy olyan magyarázóvideót találtok, ami részletesen taglalja, kicsoda Speed, Wiccan, Patriot, Kid Loki, Kate Bishop, Miss America, Hulkling, Stature és Iron Lad, valamint hol számíthatunk rájuk a Marvel filmes univerzumában.

Hirdetés

Ha tetszett a videó, akkor ezt egy like-kal tudjátok a tudtunkra adni, illetve természetesen továbbra is nagyon örülünk a friss feliratkozóknak és az új csatornatagoknak - utóbbi opcióval a munkánkat is támogathatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)