Hirdetés

Öljünk együtt mongol démonokat?

|

Nyilvánvaló, hogy ha megjelenik a Ghost of Tsushima: Legends, akkor Kaci kardot ragad, hogy másokkal együtt is kipróbálja a szamurájélet szépségeit. Élőben követhetitek útját!

Hirdetés

Már korábban is el voltunk ragadtatva a Ghost of Tsushima multiplayer ötletétől, de azt még így sem gondoltuk volna, hogy teljesen ingyen érkezik minden alapjátékhoz egy teljesen egyedi, elképesztően addiktív kiegészítő.

A coop mongolvadászat pillanatok alatt beszippantotta a szerkesztőség jelentős részét, mind a 2 fős sztorik, mind a 4 fős túlélómód zseniális élményt nyújt, szóval rávettük Kacit, hogy ossza meg ezt veletek egy kardélre hányós livestream formájában. 

Hirdetés

Szóval ma este videós hősünk szembeszáll a mongol szellemek, démonok, túlvilági seregek hadával, és megmutatja, mit is kínál a Sucker Punch megdöbbentően szórakoztató többjátékos mókája. 18 órától indul a buli, amíg bírja szusszal, érdemes vele tartani:

Ha pedig feliratkoztok a csatornánkra, akkor japán kismacskákat mentetek meg, és szebben virágoznak majd a cseresznyefák. Ja, és kaptok értesítést még egy csomó jó videóról is, mert dolgozik a gyár keményen! Itt a gomb, tessék könyökölni rá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)