Hirdetés

One Piece World Seeker press kit unboxing - sajtócsomag két szoborral

|

A Cenega meglepett minket a One Piece World Seeker sajtócsomagjával, ami majdnem olyan, mint a Pirate King Edition. De csak majdnem.

Hirdetés

Az elmúlt héten a The Division 2-től volt hangos a játékvilág, de pénteken megjelent a Bandai Namco új, animén alapuló játéka, a One Piece World Seeker is.

Hirdetés

A kiadó mostanában egész impozáns csomagokat küld játékai megjelenésekor, és ahogy a Jump Force esetében, úgy most is egy kicsit módosított gyűjtői kiadás érkezett hozzánk. Annyiban más a sajtócsomag a Pirate King Editionhöz képest, hogy játék nincs benne, viszont egy szövettérképet hozzácsaptak. Hogy pontosan mi található még benne, azt megtudhatjátok az alábbi videóból.

Ha tetszett, dobjatok egy like-ot rá, és iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)