Hirdetés

Kibontjuk az Ori and the Will of the Wisps gyűjtői kiadását, amiből egy akár a tiéd is lehet!

|

Az eleve szép játéknak lesz egy hasonlóan csinos gyűjtőije, ezt mutatjuk be most nektek, és ha megtetszik, könnyen a tiétek lehet!

Hirdetés

Március 11-én, magyar nyelven jelenik meg a Microsoft következő saját kiadású játéka, az Ori and the Will of the Wisps, mely a kiadó játékaihoz hasonlóan az első naptól fogva, teljes egészében elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetői számára, PC-n és Xbox One-on egyaránt. Mivel az első hónap 300 Ft-ba kerül, és az Ori mellett több mint 100 egyéb játék szerepel a kínálatban, határozottan érdemes kihasználni az ajánlatot.

Hirdetés

Aki viszont egy kicsit jobban lelkesedik a Moon Studios újdonsága iránt, és szeretné, ha a polcán tátongó üres helyet egy gyűjtői kiadás töltené ki, annak érdemes ránéznie a Collector's Editionre. Hogy mi található benne és hogyan néz ki, azt az alábbi videóban mutatjuk meg nektek, de érdemes még egy kicsit lejjebb görgetni.

Pár napja írtunk egy cikket öt dologról, amit (talán) nem tudtatok az Ori and the Will of the Wispsről, részben ezt kérdezzük most ki tőletek. Ha szeretnétek elvinni a gyűjtői kiadás egy példányát, küldjétek el március 10. éjfélig a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "Ori gyűjtői" tárgyú levélben az alábbi kérdésekhez tartozó helyes válaszokat.

  1. Milyen új fegyverek kerültek a játékba?
  2. Mi a neve az óriási bagolyfiókának?
  3. Ki szerezte a játék zenéjét?

A gyűjtői kiadás új tulajdonosát a játék lezárása után e-mailben értesítjük. Az e-mail címeket csak a játék időtartamára tároljuk, ezt követően töröljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)