Hirdetés

Ori and the Will of the Wisps Livestream - a cukiság netovábbja

|

Orira egy hatalmas új erdő vár, mi pedig megpróbáljuk felfedezni a rengeteg összes titkát.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik az Ori and the Will of the Wisps, de a tesztverzió már a birtokunkban van, így semmi akadálya sem lehet annak, hogy Kaci a következő GameStar livestreamben ezt a játékot vegye elő. Mérhetetlen cukiságra, és végtelenül kemény platformer játékmenetre számíthattok. 

Hirdetés

Ha nektek is felkeltette az érdeklődéseteket az Ori and the Will of the Wisps, akkor bizony már nem érdemes túlzottan messzire menni, hiszen 18 órakor kezdődik az élő adás - persze ahogy azt már megszokhattátok, pici csúszás azért elképzelhető. Ha pedig ti is be akartok zsebelni egy olyan Ori and the Will of the Wisps gyűjtői kiadást, amit nemrég mi is kibontottunk, akkor ide kattintva teremthettek magatoknak esélyt erre a menő lootra.

Szépen lassan beindul a tavaszi megjelenési szezon, bőven érkeznek még livestreamek, szóval ha a jövőben sem akartok lemaradni a videóinkról, akkor mindenképp érdemes lehet feliratkoznotok a csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)