Hirdetés

Ori and the Will of the Wisps videoteszt - csodálatos és kegyetlen világ

|

Néha próbára teszi az embert az Ori and the Will of the Wisps, de számos gyönyörű pillanattal kárpótolja.

Hirdetés

Chavalier kolléga mélyen elmerült az Ori and the Will of the Wispsben nemrég, tapasztalatait írásos teszt formájában már olvashatta, akit nem rettentenek el a betűk. Persze mi megértjük, ha jobban preferáljátok a videót és Kaci mámorító hangját, ezért audiovizuális élménnyé varázsoltuk a szimplán vizuálisat.

Hirdetés

Az alábbi, közel nyolcperces videóból mindent megtudhattok, ami miatt szerettük a Moon Studios új játékát, a társított gameplay pedig talán meghozza a kedvetek hozzá. Bizonyára tudjátok már, de szívesen emlékeztetünk titeket arra, hogy az Xbox Game Pass előfizetés PC-n és Xbox One-on is hozzáférést enged a teljes játékhoz, és ha még nem voltatok előfizetők, 300 Ft-ért beszállhattok egy hónapra. Nem egy rövid játék az Ori, de ennyi idő azért elég rá.

Hamarosan jön a Doom Eternal tesztje is, ami nyilván egy egészen másfajta élményt kínál, de ha arra is kíváncsiak vagytok, feltétlenül iratkozzatok fel és nyomjátok be a csengőt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)