Hirdetés

Összefoglaljuk a 2022-es The Game Awards gálát kevesebb mint 6 percben

|

Összeszedtük a 2022-es The Game Awards legfontosabb bejelentéseit és izgalmasabb pillanatait.

Hirdetés

Érthető módon nem mindenkinek volt ideje vagy energiája élőben követni a 2022-es The Game Awards eseményeit, hiszen a show péntek hajnalban pörgött, pár órával a vége után pedig indulni kellett munkába, iskolába. Mi most azoknak szeretnénk segíteni, akik a lehető leggyorsabban fel akarnak zárkózni.

Az alábbi rövid videóban ezért összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatokat, a legjobb trailereket, a legfontosabb és legizgalmasabb bejelentéseket, és persze a frissen leleplezett megjelenési dátumokat is.

Hirdetés

Ebben a videóban most tehát csak a legfontosabb mozzanatokat emeltük ki, de ide kattintva eléritek a teljes írott összefoglalónkat, itt pedig a nyertesek listáját is.

Ha máskor sem szeretnétek lecsúszni a többi videónkról, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)