Hirdetés

Összeszedtük 2022 legjobban várt filmjeit, itt az első felvonás

|

Idén sem fognak unatkozni a mozinézők, egy halom izgalmasnak tűnő blockbustert kapunk.

Hirdetés

Társoldalunk, a Puliwood két nagyobb cikkben szedte össze a fontosabb 2022-es premiereket. Az első anyagban a "gyöngyszemekre" koncentráltak a srácok, vagyis a kisebb volumenű alkotásokra, ezt a cikket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Másik toplistájuk viszont már a nagyágyúkról, vagyis a blockbusterekről szólt, alább ennek az anyagnak a videós átiratát nézhetitek meg. Két videóra bontottuk a Puliwood 20-as listáját, most tehát az első rész következik 10 nagyon várt 2022-es mozival, hamarosan pedig jön a folytatás még 10 idei premierrel.

Hirdetés

Többek között olyan filmekről lesz szó ebben a videóban, mint az Aquaman and the Lost Kingdom, az Avatar 2, vagy épp a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness).

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)