Hirdetés

Összeszedtük a legdurvább Twitch banokat

|

Ahogy a költő mondaná: "Bannoltak, onnan is, onnan is".

Hirdetés

Korábban cikk formájában már olvashattatok a szerintünk legdurvább Twitch banokról, most pedig a videóban is szállítjuk nektek ezt az ötös toplistát. 

Persze ez a lista korántsem teljes (hogy is lehetne az), szabadon bővíthető akár általaktok is: nyugodtan dobjátok be lent, a kommentek között azokat az emlékezetes Twitch banokat, amik szerintetek a legdurvábbak vagy legextrémebbek voltak.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)