Hirdetés

Összeszedtük a legfontosabb 2021-es megjelenéseket

|

Azokból az idén érkező játékokból állítottunk össze egy toplistát, melyek már konkrét megjelenési dátummal rendelkezni.

Hirdetés

Nemrég cikk formájában már megosztottuk veletek azt a 10 legjobban várt, idén érkező játékot, melyek esetében a kiadó már a pontos megjelenési dátumot is az orrunkra kötötte. Alább ennek az anyagnak a videós változatát találjátok meg.

Titeket persze nem köt semmi ahhoz, hogy csak konkrét dátummal rendelkező címek közül válogassatok, lent, a kommentek között nyugodtan dobjátok be saját listátokat is, melyen simán szerepelhetnek olyan játékok is, melyekről csak annyit tudunk, valamikor 2021 folyamán fognak megérkezni.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)