Hirdetés

Összeszedtük a lövöldözős játékok legunalmasabb kliséit

|

Bőven volt miből válogatnunk, vannak olyan már jól bejáratott elemek, amiket egyszerűen képtelenek a fejlesztők elengedni.

Hirdetés

Nyilván nem véletlen, hogy egy halom játékmechanika folyamatosan ismétlődik, minden nagyobb címben visszaköszön, mivel így minimális tapasztalattal rendelkező játékosoknak nem kell az összes alapvetést újratanulni játékról játékra. Akadnak viszont olyan megoldások, amik már tényleg az ember könyökén jönnek ki.

Az alábbi videóban kifejezetten a lövöldözős játékokra koncentrálva szedtük össze a szerintünk legunalmasabb kliséket. Akadnak persze olyan címek is a példák között, amik nem feltétlenül a klasszikus értelemben vett lövöldék, inkább akcióelemekkel fűszerezett RPG-játékok, de ettől még nem lesznek kevésbé idegesítőek a harci részek kliséi.

Hirdetés

Nyilván a sort a végtelenségig lehetne folytatni, és nyilván álmatlan éjszakáink sincsenek ezek miatt, de ettől még a kérdés adott: nektek milyen lövöldözős- vagy akciójáték klisé szokta borzolni az idegszálaitokat? Mitől lenne már jó szabadulni szerintetek? Írjátok meg kommentben!

Ha más videóinkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)