Hirdetés

Összeszedtük a Space Jam: Új örökség trailer vendégszereplőit

|

A Bolondos dallamok mesehősein túl egy halom Warner karakter felbukkant a Space Jam: Új örökség első előzetesében, mi most őket vadásztuk össze.

Hirdetés

Labdát ragadott végre LeBron James, valamint a Bolondos dallamok színe-java a Space Jam: Új örökség, az 1996-os Zűr az űrben régóta készülő folytatásának első nagy előzetesében - és ahogy azt már korábban megpedzegették, nem csak Tapsi Hapsi és baráti köre vonul majd pályára, hanem bizony a Warner Brothers és Hanna Barbera stúdiók ikonikus karakterei is.

A szóban forgó kedvcsinálónak hála már most lelepleződött jó pár vendégszereplő, és készüljetek: az alkotók eléggé Ready Player One-osra vették a figurát. Videónkban gyorsan végig is szaladunk az előzetes legfontosabb cameóin, szóval öveket becsatolni, vagyis inkább kosarascipőket befűzni!

Hirdetés

Természetesen a lista szabadon bővíthető, simán elképzelhető ugyanis, hogy mi véletlenül kihagytunk valakit a felsorolásból. Éppen ezért arra biztatunk benneteket, hogy lent a kommentek között bátran egészítsétek ki a mi gyűjtésünket. Amennyiben elnyerte tetszéseteket ez a videónk, egy like-kal tudjátok jutalmazni, illetve ha még nem tettétek volna bátran iratkozzatok fel a csatornára, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb tartalmainkról már azok publikálásának pillanatában. A csatornatagság funkción keresztül pedig arra is lehetőségetek van, hogy támogassátok a munkánkat - cserébe mindenféle jóság üti a markotokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)