Hirdetés

Összeszedtünk 10 olyan remake-et, amit már nagyon várunk

|

A lelketlen remasterek helyett az ilyen újragondolásoknak tényleg örülni lehet.

Hirdetés

Természetesen nagyon örülünk, amikor új IP-k hódítanak a játékiparban, de olykor azért kétségtelenül meg tudják dobbantani az ember kérges szívét azok a remake-ek is, amik egy régi kedvencünket gondolják újra a jelenlegi standardok szerint. Fontos, hogy nem sima remasterekre gondolunk, ahol pár kicsinosított textúrán kívül semmi sem változik, hanem igazi remake-ekre, melyek során nulláról építik fel ismét az adott klasszikust.

Az alábbi toplistás videóban most pontosan ilyen címeket mutatunk nektek, összeszedtük ugyanis azokat a készülő videojátékos remake-eket, amiket már nagyon várunk.

Hirdetés

Ti mit vártok ezek közül? Melyik kedvencetekből készülhetne még remake? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)