Hirdetés

Összeszedtünk 10 újabb játékot, ami hatalmasat bukott

|

Akadnak a listán egyébként kifejezetten jó, sőt kiváló játékok is.

Hirdetés

Idén már volt februárban egy alkalom, mikor videóban meséltünk azokról a játékokról, amik orbitálisan nagyot buktak. Azóta viszont eszünkbe jutott még pár cím, így kibővítettük listánkat tíz újabb versenyzővel.

Az alábbi videóban most ezeket nézhetitek meg. Ha egyébként inkább olvasni szerettek, akkor természetesen cikk formájában is megtaláljátok nálunk ezt az anyagot.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A lista természetesen most is szabadon bővíthető, lent a kommentek között ti is bátran dobjatok be olyan régebbi címeket, amik akár anyagi, akár kritikai szempontból csúnyán elhasaltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)