Hirdetés

Összeszedtünk nektek párat a kifejezetten para horrorjátékokból is

|

Most tényleg bedurvulunk, és a keményebb horrorok közül mutatunk nektek párat.

Hirdetés

Tegnap mutattunk már nektek egy toplistát, amelyben azokat a horrorjátékokat szedtük össze, melyeket a nem túl erős idegzetű játékosok is bátran kipróbálhatják. 

Most érkezik a lista párja, ebben a felsorolásban ugyanis kifejezetten olyan címek szerepelnek, melyek meggyötrik az idegszálainkat, alaposan beparáztató horrorokról van szó.

Hirdetés

A lista természetesen nem teljes és szabadon bővíthető, sőt biztatnánk is benneteket arra, hogy lent, a kommentek között dobjátok be saját, félelmetes kedvenceiteket is bátran!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)