Hirdetés

Borzongjatok velünk az Outlast 2 demójában

|

Szerkesztőségünk két bátor bajnoka a legújabb GameStart keretén belül egy kicsit parázni indul, most az Outlast 2 demóját vittük végig.

Hirdetés

Legutóbb két kifejezetten színes, nem igazán ijesztő GameStart-epizódot hoztak össze a srácok a For Honor alfájában, ezúttal viszont más játékosokkal nem, csak saját félelmeikkel néztek farkasszemet kollégáink. Terítéken az Outlast 2 demója, ami ismét nem való szívbajosoknak.

A demót korábban már néhány kiállításon megmutatták a készítők, de mivel már a szélesebb közönségnek is letölthetővé tették, így ti is kipróbálhatjátok, mielőtt vagy miután megnéztétek a videót. Az előző részhez hűen egyébként Endre és HP idegeivel nem csak a Red Barrels által kitalált újabb szörnyűségek, hanem a főhős kamerájának folyton lemerülő akkumulátora is játszott. Ha pedig tetszett a videó, mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra az alábbi gomb segítségével, így nem maradtok le a legközelebbi alkalomról, amikor a frászt hozzuk magunkra a szórakoztatásotok érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)