Hirdetés

Mély ismeretséget kötöttünk a csákánnyal - Outlast 2 GameStart 1. rész

|

Csirke és Kaci összegyűjtötték minden bátorságukat és belefogtak az Outlast 2 gyötrelmesen rémisztő kalandjaiba.

Hirdetés

Engem ért a megtiszteltetés, hogy tesztelhetem az Outlast 2-t, vagyis egyedül én voltam olyan balga a szerkesztőségben, hogy be mertem vállalni ezt a feladatot. 

Kacival neki is ültünk, hogy egy GameStart keretei között indítsuk el legelső alkalommal a játékot. Szépen besötétítettük a stúdiót, így tökéletesen adott volt a hangulat egy kis borzongáshoz. Most már persze bánom ezt, mert még az arcunkba világító lámpák fénye mellett is borzasztóan félelmetes lett volna a játék, hát még így! Az biztos, hogy ma este én csak felkapcsolt villany mellett merek majd elaludni. 

Hamarosan érkezik a második rész is, úgyha ha nem szeretnétek lemaradni a GameStar videóiról, akkor mindenképpen bökjetek rá a feliratkozás gombra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)