Hirdetés

PewDiePie exkluzív szerződést kötött, miközben berobbantak a közeljövő új játékai

|

Eseménydús hetet zártunk, bőven van miről mesélni a legújabb GameStar Hype-ban.

Hirdetés

Elstartolt a GamePass Online fesztivál, mutattak nekünk egy halom Xbox Series X játékot, láttunk új The Last of Us Part II és Mortal Kombat 11: Aftermath előzeteseket, fontos e-sport hírek is érkeztek, szóval ismét bőven van miről mesélni a GameStar Hype-ban, amit most is a Samsung támogatásával hoztunk el nektek.

Hirdetés

Eddig nem igazán volt acélos az év játékfelhozatal terén, de végre valahára elékeztünk ahhoz az időszakhoz, mikor legalább már elkezdik mutogatni nekünk, mivel fogjunk játszani a közeljövőben. Van itt minden, mint a búcsúban, Kaci el is meséli nektek gyorsan, milyen izgalmak történtek a héten. PewDiePie például a korábbi mosolyszünet után most már ismét a YouTube legjobb pajtása, alá is írt egy exkluzív szerződést. 

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha kedvezményes áron akartok lecsapni a legmenőbb Samsung cuccokra, akkor bőszen kattintsatok erre a linkre. Amennyiben pedig további videónkra is kíváncsiak vagytok, bátran iratkozzatok fel: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)