Hirdetés

Alkalmas lenne Kaci e-sportolónak?

|

A budapesti PlayIT-en egy E-sport Alkalmassági Tesztlaborral képviseltette magát a GameStar, ahol természetesen Kaci is próbára tette magát.

Hirdetés

A budapesti PlayIT látogatóinak lehetősége volt arra, hogy leteszteljék magukat és kiderítsék, vajon rendelkeznek-e azokkal a képességekkel, amelyek elengedhetetlenek egy profi e-sport játékos számára. Mi Kacit dobtuk bele a mély vízbe.

Hirdetés

Nem szeretném elspoilerezni az alábbi videó tartalmát, de legyen elég annyi, hogy drága Kacink nagyon jól tette, hogy inkább videojátékos szakújságírónak állt, nem pedig e-sport karrierrel próbálkozott. Könyököljetek rá vadul a Play gombra, és nézzétek meg, hogyan teljesített Kaci az ESET támogatásával kitelepült E-sport Alkalmassági Tesztlaborban.

Az már kiderült, hogy Kaci e-sportolónak csapnivaló lenne, de lehet egy később videóban kiderül, hogy igazából melyik szakma menne neki a legjobban! Sosem lehet tudni, az a biztos, ha inkább feliratkoztok: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)