Hirdetés

Igazi sárkánnyal beszélgettünk a PlayIT-en

|

Természetesen a legutóbbi budapesti PlayIT Show-n sem maradhatott el a szokásos nagyszabású cosplay verseny, amelyen az ország legtehetségesebb cosplayerei indultak el.

Hirdetés

A PlayIT Show-k egyik fénypontja évről évre az a nagyszabású cosplay verseny, ahol valóban ütős jelmezekben felsorakoznak az ország legnagyobb tehetségei. A legutóbbi PlayIT-en is megnéztük, mivel készültek a megmérettetésen résztvevő cosplayerek. 

Hirdetés

Kaci száguldó riporterként rohangált a budapesti PlayIT Show egyes helyszínei között, ezalatt pedig nem csak a cosplay verseny főszervezőjével, hanem egy valódi vörös sárkánnyal is összebarátkozott, akivel kedélyesen elbeszélgettek. Ezt a nem mindennapi csevejt is megnézheted az alábbi videóban: 

Ha még nem tettétek volna, akkor nem késő feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)