Hirdetés

PlayStation 5 ár, megjelenés, és még 7 bejelentés, amiről jó tudni!

|

Bár az egész PlayStation 5 Showcase izgalmas volt, kiszedtük a lényeget egy videóba, hogy 5 perc alatt felzárkózhassatok a fontos bejelentésekből.

Hirdetés

Tegnap éjszaka lázba hozta az internet népét a Sony azzal, hogy hosszas várakozást követően leleplezte a PlayStation 5 árát, megjelenési dátumát, első és később érkező, ütős játékait. A PlayStation 5 Showcase előadáson volt Final Fantasy XVI bejelentés, megmutatta magát az új Harry Potter játék, a Hogwarts Legacy, és történt még sok minden más is, amiről jó tudni, ha naprakészek akartok lenni a videojátékipar eseményeivel.

Hirdetés

Persze ha követitek a GameStar Online-t (nagyon ajánljuk, jó a kontent), mindenről tudtok, de amennyiben nem volt időtök 30 anyagot átnyálazni, javasoljuk az alábbi videó megtekintését. Persze nincs benne minden, de arra elég, hogy ha holnap a haverokkal erről lesz szó egy sör mellett, hozzá tudjatok szólni érdemben a beszélgetéshez.

Iratkozzatok fel csatornánkra, ahol megtaláljátok a trailereket is teljes egészében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)