Hirdetés

Videóban szedtük össze az 5 legérdekesebb dolgot, amit a PlayStation 5-ről tudni érdemes

|

A töltési és a telepítési idő a múlté, és úgy szólnak majd rajta a játékok, mintha a szobádban történne minden izgalom. Összeszedtük a PlayStation 5 ilyen, és ehhez hasonló érdekességeit.

Hirdetés

Nem túlzunk azzal, ha száraznak nevezzük a Sony tegnapi előadását, de ezen igazából nem is szabad meglepődni, hiszen a kifejezetten a fejlesztőket megcélzó GDC-re szánták ezt az anyagot, a konferencia törlése miatt viszont végül mi magunk is megnézhettük azt. Mindenesetre ha ti nem akarjátok végignézni Mark Cerny ASMR-videónak is beillő duruzsolását, akkor elég a mi gyors összefoglalónkat elindítanotok. 

Hirdetés

Öt fontos pont mentén szedtük össze azt, hogy miért is lesz érdemes annyira odafigyelni a Sony következő generációs konzoljára, úgyhogy ha te is kíváncsi vagy arra, mi az az öt dolog, amit feltétlenül tudnod kell a PlayStation 5-ről, akkor bökj rá arra a hívogató Play gombra itt lentebb. 

További videókért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatonára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)