Hirdetés

PlayStation Classic - kipróbáltuk az új retro konzolt

|

A Sony budapesti főhadiszállásán egy órán át nyúztuk az új jövevényt, amivel a retro rajongóknak próbál kedveskedni a gyártó.

Hirdetés

A Nintendo hatalmas sikert arató mini konzoljai után épp itt volt az ideje, hogy a Sony is villantson valamit. Be is mutatkozott a PlayStation Classic konzol, ami december 3-án kerül majd a boltok polcaira.

Hirdetés

A PlayStation Classic csak fele akkora, mint az immár több mint 20 éves elődje, így első ránézésre akár cukinak is nevezhetnénk. 2 kontrollerrel (még az eredeti, analóg stickek és rumble nélküli változat) és 20 előre telepített játékkal érkezik, köztük olyan klasszikusok, mint a Metal Gear Solid, a Twisted Metal, vagy épp a Tekken 3. Kacinak egy órán át próbálgatta a játékokat, tapasztalatait az alábbi videóban mondja el.

A legnagyobb PlayStation rajongók már feliratkoztak. Te köztük vagy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)