Hirdetés

Rabszolga-felszabadítás és repülőkön szörfözés - PlayStation Plus augusztusi ingyen játékok

|

EndreMan és Kaci kipróbálták az augusztusi PlayStation Plus felhozatal, ami olyan remek játékokat foglal magába, mint az Assassin's Creed Freedom Cry és a Just Cause 3.

Hirdetés

Mondhatni megtáltosodott a Sony, és az utóbbi időben valóban minőségi játékokkal kedveskednek a PlayStation Plus előfizetőknek. Az augusztusi ingyenes játékok között például ott figyelt az Assassin's Creed Freedom Cry és a Just Cause 3 is.

Hirdetés

Az említett két játékon kívül a PlayStation 4-en is futtatható PS Vitás Downwellt is elvitte egy gyors körre EndreMan és Kaci. Amíg az őszi nagy megjelenésekre várunk, ezekkel a játékokkal bőségesen el lehet majd ütni az időt, a srácok is remekül szórakoztak a felvétel alatt. 

Ha a jövőben sem szeretnél maradni videóinkról, akkor mindenképpen könyökölj rá a feliratkozás gombra. Az egészségnek is jót tesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)