Hirdetés

50 óra lopakodás és még 15 rettegés - PlayStation Plus októberi ingyen játékok

|

Videón mutatjuk meg nektek, mit kínál ebben a hónapban a PlayStation Plus a PS4-es játékosoknak.

Hirdetés

Minden hónap elején cserélődik a PlayStation Plus ingyen játék kínálata, mi pedig igyekszünk mindig ahogy lehet, bemutatni a friss ajándékokat. Egy kicsit megcsúsztunk, de ha még nem töltöttétek le őket, nem késtetek el.

Hirdetés

Ebben a hónapban a PS4-es játékosok összesen 7 játékot kapnak, a VR-exkluzív RIGS és a PlayLink technológiát használó That's You korábbról maradtak. Melléjük viszont érkezett öt új, melyek közül kettőt (Hob és Sky Force Anniversary) PS Vitán magunkkal vihetünk. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, valamint az Amnesia széria két részét tartalmazó Amnesia Collectiont mindenképp megéri behúzni, a másik kettő esetében segíthet dönteni az alábbi videó.

Iratkozzatok fel, ha a jövő havi kínálatról is szeretnétek majd értesülni, vagy további videókban látnátok EndreMant és Kacit.

Ne felejtsétek el, exkluzív előrendelői akciónk még mindig tart, ennek keretében nagyon olcsón juthattok éves PS Plus előfizetéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)