Hirdetés

Egy kiváló exkluzív és egy gyönyörű platformer - PlayStation Plus szeptemberi ingyen játékok

|

Kipróbáltuk a PlayStation Plus szeptemberi ajándék játékait, és most videóban mondjuk el, miért érdemes nektek is.

Hirdetés

Nemrég emelkedett egy kicsit a PlayStation Plus ára, viszont a pénz láthatóan jó helyre megy. Az előfizetők múlt hónapban a Just Cause 3-at, valamint az Assassin's Creed: Freedom Cry-t kapták, és a szeptemberi kínálat is hasonlóan kiemelkedő.

Hirdetés

Mint arról korábban írtunk, ezúttal is hat játék jár összesen, melyből kettőt csak PlayStation 3-on lehet játszani, kettőt csak PlayStation 4-en, kettőt pedig PS4-en és PS Vitán egyaránt. Az egyik kiemelt játék az Infamous: Second Son, aminek ugyan voltak hibái, de kétségtelenül élvezetes, és a mai napig az egyik legszebb cím a platformon (főleg PS4 Prón), a másik pedig a Ubisoft Montpellier gyönyörű alkotása, a Child of Light. Ezeket, illetve a két cross-playes csodát, a Hatoful Boyfriendet és a We are Doomedot is kipróbáltuk, nézzétek meg a videót alább.

Like-ért és feliratkozásért örök szeretet és sírig tartó tisztelet jár, meg még több videó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)