Hirdetés

Pókember: Idegenben első benyomás - szuperhősök osztálykiránduláson

|

A Pókember: Idegenben hivatalosan is lezárja a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisát. De méltó módon? A videóból kiderül.

Hirdetés

Egy szuperhősös filmet rengeteg irányba el lehet vinni. Néhány éve talán még nem gondoltuk volna, hogy kedvenc hálószövőnk legnehezebb kalandjai egy szalagavatós bálhoz vagy épp egy osztálykiránduláshoz kötődnek majd, de a Marvel filmekben bármit lehet.

Hirdetés

A Végjáték után nem volt könnyű dolga a Pókember: Idegenben stábjának, de a csapat meg sem próbálta überelni a grandiózus lezárást, hanem egy sokkal földhöz ragadtabb történetet dolgoztak fel, amiben Peter Parker végre kiteljesedhet. És erre a célra pont megfelel a Pókember: Idegeben.

Jövünk a spoileres kibeszélővel is, a feliratkozók biztosan nem maradnak le róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)