Hirdetés

Pókember: Idegenben kibeszélő - a leglátványosabb szuperhősös mozi?

|

Tartogatott annyi meglepetést és csavart a Pókember: Idegenben, hogy mindenképpen fontosnak tartottuk spoileresen is átbeszélni Peter Parker európai kalandját.

Hirdetés

Ha még nem láttátok a Pókember: Idegenbent, akkor a spoilermentes első benyomások videónk felé érdemes vennetek az irányt, ha viszont már túl vagytok a filmen, vagy esetleg egyáltalán nem zavarnak a spoilerek, akkor könyököljetek rá lentebb a nagy Play gombra.

Hirdetés

Kacival ugyanis alaposan átbeszéltük a film összes csavarját, meglepetését és fordulatát, valamint természetesen kitértünk a stáblista utáni jelenetekre is, amelyekből kettő is akad, és ezúttal nem csak vicces kikacsintások lettek, hanem Pókember életében és a Marvel Filmes Univerzumban is komoly változásokat lengetnek be. 

Hamarosan érkezik egy magyarázó videónk is Mysterióról, szóval mindenképp iratkozzatok fel, ha többet is meg szeretnétek tudni erről a képregényes karakterről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)