Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum! - pókokból sosem elég

|

Megnéztük az új animációs Pókember mozit, és az a helyzet, hogy imádtuk. Spoilermentesen is meséljük, hogy miért.

Hirdetés

Spoilermentes kritikánkat már olvashattátok a Pókember: Irány a Pókverzum!-ról, a vetítés után nem sokkal azonban egy olyan rövid videót is felvettünk, ami ugyancsak teljes mértékben nélkülözi a spoilereket, de azért tiszta képet is ad arról, hogy mik voltak az első benyomásaink. 

Hirdetés

Kacival teljesen odavoltunk az új Pókember animációs filmért. Bár előre is reménykedtünk abban, hogy valami jó sül ki a Sony azon tervéből, hogy összeeresztik a párhuzamos univerzumok pókszereplőit, azért ekkora durranásra még mi sem számítottunk. Pedig a Pókverzum tényleg nagyon nagyot szólt. Erről mesélünk ebben a videóban:

Hamarosan érkezünk a hosszabb, spoileres kibeszélővel, illetve talonban van már egy magyarázó videó a film egyik fontos szereplőjéről. Ha ezekről sem szeretnétek lemaradni, akkor ez a kedves kis gomb sokat segíthet: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)