Hirdetés

Pokémon: Pikachu, a detektív kibeszélő - Ryan Reynolds sem menti meg

|

Láttuk a Pikachu, a detektívet, és bár eszünkbe juttatta a gyerekkorunkat, még mindig inkább néznénk Ash Ketchumot.

Hirdetés

Pacával megnéztük az élőszereplős Detective Pikachu adaptációt, és finoman szólva nem lettünk végül elmosva a filmtől, pedig van itt minden, ami kellhet: végtelenül édes pokémonok, és Ryan Reynolds (a szinkronos változatban Nagy Ervin), de ez sajnos kevésnek bizonyult. 

Hirdetés

A Pokémon - Pikachu, a detektív ugyanis sajnos a mai trendekkel ellentétben nem akarja egyszerre a szórakoztatni a kicsiket és a nagyokat, a gyerekeket és a szülőket, kizárólag a fiatalabb korosztálynak és a keményvonalas rajongóknak készült. Tessék-lássék módon összekalapált, logikai bukfencekkel tarkított története, és szájbarágós, esetlen párbeszédei miatt egy lépést sem tudott tenni a vasárnap délelőtti mesematinék szintjétől. Persze, ha ez nem zavar benneteket, akkor azért így is szerezhet a film kellemes perceket. A mi véleményünket ebben a videóban nézhetitek meg: 

Hamarosan újabb filmes kibeszélőkkel érkezünk, szóval ha nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképp bökjetek rá erre a gombra itt lent. Majdnem olyan cuki, mint egy pokémon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)