Hirdetés

Pokimane felnőtt tartalommal, az új Mafia 2 konzolon kavar botrányt

|

Egyetlen kattintás miatt került majdnem bajba a Twitch egyik legnépszerűbb női streamere, Pokimane viszont nem kapott végül büntetést. A Mafia 2: Definitive Edition konzolos változata miatt viszont bőven kijárna a bünti. Itt a GameStar Hype a hét legérdekesebb híreivel!

Hirdetés

Természetesen ezen a szombaton sem maradtok új GameStar Hype nélkül, ismét összegyűjtöttük a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit, amelyet a megszokott módon Kaci regél el nektek. A GameStar Hype-ot most is a Samsung támogatásával hoztunk el nektek, ide kattintva pedig szétnézhettek a csak a Hype nézőknek kínált akciók között is. 

Hirdetés

A Pokimane kapcsán ismét szóba került a Twitch kettős mércéje, szörnyű technikai állapotban jelent meg a konzolos Mafia 2: Definitive Edition, hamarosan megmutatja a PlayStation 5-rek készülő játékokat a Sony, több országban is betiltották a The Last of Us Part II-t, nem sok jóra számíthatnak a Valorant csalói. Ezekről, és még sok más érdekes hírről is szó lesz a legújabb GameStar Hype-ban.

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha továbbra sem akartok lemaradni az új Hype adásokról és többi videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)