Hirdetés

Pornót kerestek, politikát találtak, és messze nem ez a hét legfurább híre

|

Ismét összeszedtük nektek az elmúlt hét nap legfontosabb híreit a GameStar Hype-ban, bőven volt miről mesélni.

Hirdetés

Kaci nem túl boldog. És egyáltalán nem azért szomorkodik, mert a helyi nem kicsit megcsavart szabályozás miatt van, ahol már teljesen letiltották a világ legnagyobb felnőttoldalát (bár erről is szó esik az alábbi videóban), hanem azért, mert egyrészt mocskosul rossz lett az általa tesztelt Redfall, másfelől pedig súlyos összeget akarnak épp legombolni róla egy Tom Clancy's Rainbow Six Siege társasjáték miatt. Minden említett sztoriról bővebben is mesél nektek az alábbi videóban.

Ismét itt van ugyanis a szombat, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: megérkezett a legújabb GameStar Hype, amiben az elmúlt hét legfontosabb vagy épp legfurcsább, legextrémebb híreit tálaljuk nektek nagyjából 10 percben. 

Hirdetés

Kaptunk egyébként a napokban két elég ütős előzetest is, amikről szintén szó esik a videóban, illetve természetesen megtaláljátok őket magyar felirattal felvértezve a csatornánkon is - cseppet sem mellékes ráadásul, hogy részben mindkét filmet hazánkban forgatták. 

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)